Närradion läggs ner

ELS har gjort närradio i över 20 år och producerar varje vecka ett halvtimmes program med kristen sång och en andakt. Vi har sänt i både Umeå och Skellefteå, tillsammans med andra ideella föreningar, men 2018 avvecklades Umeå närradioförening och våra närradiosändningar upphörde i Umeåregionen. Då började vi publicera programmen här på vår hemsida. Vid årsskiftet avvecklas tyvärr Radio Skellefteå och våra närradiosändningar upphör även i Skellefteåregionen. Därmed upphör ELS närradio vid årsskiftet.

Vi har för avsikt att fortsätta göra andaktsprogram varje vecka, i milt reviderat format, och publicera dem här på vår hemsida i form av “veckoandakt”. I samband med detta kommer ni inte längre att hitta veckoandakten på startsidan utan får öppna sidan “Veckoandakt” i menyn högst upp.

Må Gud välsigna programmen och dess lyssnare!