Närradio

ELS har gjort närradio i över 20 år och producerar ett halvtimmes program med kristen sång och en andakt. Det finns alltså ett rikt antal andakter sparade och programmen som görs idag är en blandning av repriser och nyinspelningar.

Radio ELS sänds i Skellefteå med omnejd (89.7mHz): Andakt onsdagar kl.19, repris torsdagar kl.7.30. Ett sångprogram sänds onsdagar kl.18.30. Det går även att lyssna på dessa via webbsändningen på www.radioskelleftea.se .

Programmen läggs också upp här på vår hemsida så det går att lyssna när man vill. Nytt program varje måndagkväll. Under jul och nyår sänder vi “julspecial”, bestående av julsånger, men ordinarie program börjar igen v.2. Under sommaren, fr.o.m v.26, gör vi uppehåll i sändningarna och är tillbaka fr.o.m. v.36.

Från den 12 april och under en tid framöver kommer vi sända ett extrainsatt program med en inspelad predikan och sånger (samma som läggs ut på hemsidan). Detta sänds på söndagar kl.19 med repris måndagar kl.19, på Skellefteå närradio (89,7mHz).