Varje morgon

Han väcker var morgon mitt öra, han väcker det till att höra på lärjungasätt.” Jes 50:4b

Många av oss är morgontrötta och har lätt att sova för länge. Sen blir det bråttom innan skolan och jobbet, ingen tid till Guds Ord. Vi går ut i dagens andliga krig utan skydd och vapen (Ef. 6:10-18). Vi möter hotfulla och lockande faror, andra som verkar alldeles neutrala. Det finns en fiende som vill komma före Ordet och fylla vårt hjärtas innersta rum och ledningscentral så Jesus och Guds Ande inte får plats. Han vill att vi ska möta världen i vår egen kraft och bli besegrade. Kortsiktigt och långsiktigt. Vi behöver väckas och omvändas varje morgon. Väckas att höra på lärjungesätt. Vår bäste vän Jesus vill fylla ditt hjälplösa hjärta igen och vara din kraft. Vill ge sin frid, sitt ljus och leda genom dagen. Du är köpt med Guds blod för at höra honom till, idag och i hela långa evigheten. Börja varje dag med Honom.

Vänliga hälsningar, Jan Nilsson