Söndagsskola

Välkommen att vara med på digital söndagsskola! Vi planerar att sända live på söndagar kl.10 via Teams och kommer att alternera mellan juniorgruppen (ca 8-13år) och barngruppen (ca 4-7år). Alla barn får naturligtvis vara med i båda grupperna, men vi kommer att lägga nivån på undervisningen lite olika.

Nästa träff söndag 16 maj kl.10 – barngruppen (Frida)

För att ansluta, klicka här

Vi vill gärna integrera barnen genom att låta dem svara på och ställa frågor, så ni kan låta videon vara påslagen så vi ser varandra. Dock så ska mikrofonen vara avslagen då det blir för mycket ljud om alla har på samtidigt. Vill barnen svara på en fråga, eller ställa en, så kan de slå på mikrofonen. Om det passar er bättre att vara en passiv åskådare så kan ni välja att ha både mikrofon och video avstängd.

Teams kan användas som en webbaserad version och de flesta webbläsare fungerar (tex. Chrome) och i annat fall kan man ladda ner en app/ett program. Prova gärna i förväg att ansluta till Teams via länken så vet ni att det fungerar.

Hälsningar, Dan, Frida och Mikael