Allhelgonahelg på Ytterstfors!

Välkommen till Allhelgonahelg på Ytterstfors Kursgård i Byske, 30 okt- 1 nov. Det blir inget sedvanligt läger med övernattning men vi får samlas och lyssna till Guds ord och sjunga tillsammans. P g a restriktionerna kommer antalet deltagare att begränsas till 50 personer och därför krävs anmälan. Den hittar du under “aktuella läger” i spalten till höger/nederst på sidan. Vid frågor kontakta Göran Holmgren, 070-263 11 56.

Hållpunkter:

Fredag kl.19 – Henric Staxäng. Nattvard i Degerbygården (Skellefteå)

Lördag kl. 11 – Vidar Langås

Lördag kl.14 – Jimmy Sandström

Söndag kl.11 – Vidar Langås

“Från en klippspets bland de helga bergen Såg jag hän igenom brustna skyn. Trötta kämpar, kors och slitna biblar Trädde klart fram för min häpna syn. Skaran skred framåt, i ljus som skuggor, Över tundrors is och öknars sand. Varje anlete av allvar präglat, Såg så längtande mot löftets land.” (LH 210)