Information kring corona och ELS verksamhet – 200323

“En tillflykt är han, urtidens Gud och här nere råder hans eviga armar.” 5 Mos 33:27

Allra viktigast i alla tider, inte minst när stora prövningar kommer, är att söka Gud och hans rättfärdighet. Att förbli nära hans ord och umgås med honom i bönen. Det är tid för alla att söka Guds ansikte. Vi vill uppmuntra även den som på grund av ålder, sjukdom eller allmän försiktighet håller sig alldeles borta från den yttre gemenskapen, att umgås med kristna syskon via andra kanaler. Bönegrupper kan fortsätta, kanske via gruppsamtal i mobilen eller genom vanliga telefonsamtal med någon vän. Många äldre och isolerade kan behöva extra samtal då och då under denna tid. Här kan vi alla hjälpas åt att komma ihåg varandra. Vi, kristenheten och Sverige behöver omvändelse, bön, förbön och öppnade öron för Hans ord. Bed särskilt för alla som sliter i vården.

Med anledning av coronasmittan ställer ELS in planerade gudstjänster och andra samlingar under en tid framöver. Istället kommer en del predikningar, ffa från Mariehemskyrkan och Ytterstfors, fortlöpande att läggas upp på hemsidan så att alla som vill kan lyssna hemma. Den senaste inspelningen finns på startsidan och under “inspelningar” i menyn kan du hitta fler.

Hälsningar med Psaltaren 91